OVER JANNA


Over Janna Donker (1963)
pizap.com14526808896793

Mijn naam is Janna Donker. Geboren en getogen in Friesland.

Voordat ik jongeren ben gaan begeleiden in 2016, ben ik in verschillende werkvelden actief geweest. Ruim 12 jaar ben ik werkzaam geweest als DOCENTE LICHAMELIJKE OPVOEDING, zowel in het (speciaal) primair-, als in het voortgezet onderwijs.

MIJN ‘DERTIGERSDILEMMA’

Op een gegeven moment merkte ik, dat ik mijn enthousiasme verloor in mijn lesgeven. Ik wilde graag meer van betekenis zijn in mijn werk en meer 1 op 1 gaan begeleiden.
Naast mijn baan als docente ben ik Sociale Dienstverlening gaan studeren.

In 2001 ging ik werken als CONSULENTE OP EEN GASTOUDERBUREAU. Jaren heb ik dit werk met veel plezier gedaan, totdat de kinderopvangorganisatie in de zomer van 2014 failliet ging. Je baan verliezen is natuurlijk nooit leuk, zeker financieel niet. Maar het gaf mij wel de kans om te kijken naar wat ik nog graag zou willen in mijn loopbaan.

VERLIES VAN BAAN EN HOE VERDER?

Aangezien ik geen type ben, die bij de pakken neer gaat zitten, was ik vastbesloten mijzelf weer nuttig te maken en mijzelf uit te dagen. Maar wat zoek je dan en waar zoek je? Ik weet van mijzelf dat ik graag mensen help en dat ik goed kan luisteren. Als feedback kreeg ik vaak van anderen dat ik een geboren coach ben.

In 2016 heb ik mijn eigen coachbedrijf Vandaag ga ik stralen opgericht. Ik heb mij gespecialiseerd in coaching van jongeren van 15 t/m 24 jaar op allerlei levensgebieden en  als ouderondersteuner.

MIJN PASSIE IS OM JONGEREN TE HELPEN OM ZICHZELF TE ONTWIKKELEN, OM MEER RUST EN/OF ZELFVERTROUWEN TE ERVAREN

MIJN WERKWIJZE

Met coaching gaan we samen aan de slag. Jij staat centraal. Ik sta open voor je en door samen in gesprek te gaan, onderzoeken we wat voor jou belangrijk is in het leven. Als je het lastig vindt om je gevoel of gedachten onder woorden te brengen, maak ik gebruik van verschillende werkvormen. Ik werk o.a. met technieken uit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Beeld coaching, Oplossingsgericht Werken en Cognitieve Gedragstherapie. Vanuit mijn kennis en ervaring help ik je graag.

person-723555__180

ALS COACH ONDERSTEUN IK JE GRAAG MET AL JE LEVENSVRAGEN, ZODAT JIJ VANDAAG KUNT GAAN STRALEN

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig om tot resultaat te komen. Je kan rekenen op mijn volle aandacht en steun bij dit proces.

Heb je interesse voor mijn coaching? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis of mail naar info@leefstijlcoach-friesland.nl