LOCATIES


COACHING BIJ JE THUIS

In principe vinden alle afspraken bij jou thuis plaats. Het voordeel is dat jij (of je kind) in je eigen veilige vertrouwde omgeving kunt blijven.

De enige voorwaarde die ik als coach stel is dat je een rustige ruimte kunt bieden, waarbij je niet gehinderd wordt door derden of telefoon.

WANDELCOACHING

Wandelcoaching is meer dan alleen lopen en praten. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt dan niet zo ongemakkelijk. Lopen zet je tevens letterlijk en figuurlijk in beweging. Dus niet alleen fysiek, maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar je eigen innerlijke stem.

AANMELDEN

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op via telefoon 06-22059705 of aanmeldformulier!